gomba
• 0,5 kg gombát mosni, hámozni, szeletelni,
• kis fej vöröshagymát apróra, zsiradékon üvegesre párolni, gombát rá, só, bors, párolni, zsírjára sütni,
• 2 ek liszttel megszórni, pirítani,
• pirospaprika, kockás lével felönteni,
• tésztát bele, egyet rottyan, + tejföl hozzá.
A karfiolt rózsáira szedjük és alaposan megmossuk. A répákat megpucoljuk és karikára vágjuk. A hagymát apró kockára vágjuk. Kevés olajon a hagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a z...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A karalábét és a répát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk. A cukkinit hosszában elnegyedeljük, és kis darabokra vágjuk. A kápiapaprikát is felk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk és felengedjük vízzel. Amíg a zöldség megpuhul, összeáll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk és minden zsiradékot eltávolítunk róla. A hagymát apróra vágjuk és evőkanálnyi zsíron megdinszteljük. Beletesszük a húskockákat és fehéredésig pirítjuk. Ráhint...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: Közepes