zeller
• 1 nagy zellergumót felkockázni,
• krumplit felkockázni,
• 1 fej vöröshagymát apróra vágni, olajon megpárolni, hozzá a zeller, krumpli,
• bele áttört fokhagyma, húsleves alaplé, fehérbors,
• puhára főzni, bot mixerrel pépesíteni,
• tejföllel tálalni.
A zöldségeket alaposan megtisztítjuk, a zellert, krumplit, vöröshagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a zellert és a kru...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: Az előző este beáztatott paszulyt a füstölt hússal puhára főzzük.Közben a madársalátát vagy fejes salátát felvagdaljuk, megsózzuk, többször kicsavarjuk, és a vagdalt z...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűVágjuk fel a fehérrépát, a sárgarépát, a paprikát, a kaliforniai paprikát és a halványító zellert 2 cm széles csíkokra. A hagymát és a fokhagymát egészen apróra aprítsuk fel. Ha n...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymákat és a répákat megtisztítjuk, feldaraboljuk. Elkészítjük az alaplevet. Az olajat felmelegítjük, rádobjuk a hagymát és a répát, kis lángon pár percig, kevergetés mel...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű