Panírozni
2 db banán (meghámozva)
A bundához
12 g sütőpor
60 g búzaliszt (BL55)
90 ml víz
A sütéshez
étolaj
A tálaláshoz
8 evőkanál virágméz
A sütőport összekeverjük a liszttel, majd a hideg vizet is hozzáadjuk és csomómentesre keverjük.A banánokat három egyenlő részre vágjuk.A banán darabjait alaposan beforgatjuk a bundába.Majd egy villával átszedjük a forró, 180 C-os olajba és aranybarnára sütjük őket.Az olajat lecsurgatjuk, majd mézzel lecsurgatva tálaljuk.
Megmossuk a csirkemájat és levágjuk róla az ereket, a hártyákat. Ügyeljünk rá, hogy ne maradjon rajta epe, mert megkeseríti a májat, majd a két lebeny között kettévágjuk. Csíkokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szikkadt kifliket felkarikázzuk. A tejet és a habtejszínt egy nagyobb edényben meglangyosítjuk, hozzáadjuk a cukorral és vaníliáscukorral kikevert tojásokat, a csipet sót és hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzemélyes átvétel előre egyeztetett időpontban: A visszaigazoló e-mailben található telefonszámon lehetőség van időpontot egyeztetni. Átvétel helye: 1142 Budapest, Dorozsmai u. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű