menu

Családireceptkönyv.hu

Fánk pillanatok alatt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 15 dkg liszt
• 1 tojás
• 1 csomag sütőpor
• 2 dl natúr joghurt
• pici só
• a sütéshez olaj

Elkészítés:


A hozzávalókat összedolgozom, majd kanállal a forró olajba szaggatom. Porcukorral megszórom, lekvárt vagy boszorkányhabot kínálok mellé.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Éva
Ischler
Ischler

1 A sütőt előmelegítjük 200 C-ra, valamint szilikonos sütőpapírral lefedünk egy sütőlemezt. 2 Először a tésztát készítjük el. A diót nyújtófával minél jobban összetörjük, majd a...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Éva
Csokis mandulás ízű és csokoládé
Csokis mandulás ízű és csokoládé

Hagyja a sütőben 180 ° C- Magyarázza két lapot sütőpapírral. Feleannyi csokoládét kis darabokra. Elolvad a csokoládé gőz fölött, és hagyjuk kihűlni. Egy tálban kever...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Mandula
Mandula

Krém: 3 e.k. liszt, 3 dl tej felfőzzük, 20 dkg vaj, 15 dkg cukor kikeverjük, 1/2 mandula aromát hozzáadjuk.

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Mese almás
Mese almás

A lisztet, sütőport, sót, cukrot a tojással, zsírral és a tejföllel összegyúrjuk. A tészta egyik felét a tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk