4 db tojás
1 fej hagyma vagy lilahagyma (kisebb)
1 ek mustár
1/2 pohár tejföl
3 ek vaj
só
bors
petrezselyemzöld (apróra vágott)
A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a hagymát. Habosra keverjük a vajat, a tejfölt és a mustárt, majd hozzáadjuk a tojáshoz. Meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel, összekeverjük, és a hűtőbe tesszük néhány órára.
Kitűnő szendvicsalapanyag. Fogyókúrázók a tejfölt joghurttal helyettesíthetik.
A cukkinit megmossuk, a végeit levágjuk. Ha szükséges, meghámozzuk és eltávolítjuk a magházát. A zöldséghúst kis lyukú reszelőn lereszeljük, besózzuk, és 15 percig állni hagyjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást picit verjük fel kis vízzel, majd keverjük gyors mozdulatokkal össze a többi alapanyagot. (Az útifű gyorsan megszívja magát, ezért kell pikk pakk mód dolgozni, mert így le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztkeverékalapból, light margarinból, 1 tojásfehérjéből, a reszelt sajtból kevés tejföllel, egy jó nagy csipetnyi sóval rugalmas tésztát gyúrunk (először ragadni fog, picit áll...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű