Kenyér lehet zsúr kenyér
vaj
Fokhagyma krém ( fő alapanyagja)
Sonka, Bacon, Szalámi, Tarja ( Amit szeretnénk)
Csemege uborka
Lila hagyma
Paradicsom, Paprika
Sajt
Majoranna
A kenyeret hosszában bevágjuk, kb. 1,5 cm-es csíkokban, úgy hogy nem vágjuk át. Minden oldalát meg kenjük vajjal és fokhagyma krémmel.
Fel szeleteljük a hozzá valókat. A résekbe tesszük kedvünk szerint, tényleg bármit, amit szeretünk, lehet turbózni ezerrel. Ha ezzel meg vagyunk bele szórjuk a kockára vágott lila hagymát. Sajtot reszelünk a tetejére és meg szórjuk majorannával. 200 C fokra előmelegített sütőbe tesszük, míg a sajt szépen megpirul a töltött kenyér tetején.
Sajtot nem csak a tetejére de a résekbe is szoktunk tenni.
Amit szeretnél azt teszel bele de a legfontosabb hogy az oldalai vajjal és fokhagyma krémmel meg legyen kenve nagyon finom izt ad neki !
Előző este elkészítem a kovászt, majd másnap mindent összekeverek, 30 percet pihentetem. Újra átgyúrom, pihen 90 percet. Formázom, majd így is pihen 30 percet. Ezt követően hid...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy talba vagy a dagasztotal ustjebe ontunk 1 pohar langyos vizet, osszekeverjuk benne az 1 ek cukrot, majd beletesszuk a pupos ek.szaritott elesztot. Elkeverjuk es pihenni hagyju...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz útifűmaghéjból és a vízből zselét készítünk, és összegyúrjuk az összes többi hozzávalóval. A tészta nyersen kicsit több, mint 30 dkg volt, ebből készítettem hat kis bucit. 200 f...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy tálban össze kell kutyulni a hozzávalókat. Nem kell dagasztani, csak annyira kell megkeverni, hogy összeálljon. (Én párszor átpörgettem rajta a robotgép dagasztókarát, de nem h...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes