200 g forró víz0 kcal
20 g nádcukor76 kcal
200 g hideg tej112 kcal
8 g instant élesztő26 kcal
150 g rizsliszt549 kcal
190 g tápiókaliszt680 kcal
150 g burgonyakeményítő506 kcal
8 g só0 kcal
10 g xantana38 kcal
120 g tojás151 kcal
24 g olívaolaj (vagy szőlőmagolaj)212 kcal
Hozzávalók:• 1 liter házi pálinka• 40 fiatal zöld dió• 150 gramm barna cukor Elkészítés: A diót vágd darabokra, áztasd a pálinkába, majd add hozzá a cukrot. A keveréket tedd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet elkeverjük a kukoricadarával, majd hozzáöntjük a tejet és azzal is alaposan elvegyítjük. A keveréket egy órán át hagyjuk állni, hogy a kukoricadara megpuhuljon. Egy óra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű“Sűrűségre olyan mint a tehéntej, zsíros illatos, isteni! A héjból kiszedett húst felaprítottam késsel, hogy a botmixer elbírjon vele. Míg ezzel bíbelődtem, 7 dl vizet felforrósí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót, a tojást, a búzadarát, és a vaníliás cukorot egy robotgép segítségével összekeverjük, és 1 órára hűtőbe tesszük pihenni. Egy evőkanál segítségével golyókat formálunk, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű