.1 kg szeletelt tarja csont nélkül,,1 fej hagyma,1 kisebb fej fokhagyma,1 db sárga répa,ízlés szerint.só,bors,őrölt kömény,majoránna,mustár.olaj.
.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba rakom,rá karikázom a hagymát és a sárga répát, és annyi olajat adok hozzá hogy teljesen el lepje, le fedve 1 napig hideg helyen pácolom,roston vagy teflon palacsinta sütőben mind 2 oldalát pirosra süttőm,olajat nem teszek alá mert amiben pácolódót abból teszek kicsit alá ha szükséges.hagymás piros paprikás tört burgonyával és savanyúsággal tálalom.a pácléből vissza maradt olajat le szűröm és le fedve el teszem vagy fel használom másik sülteknél.sült burgonyával és savanyúsággal tálalom.
Elkészítés: A vöröshagymát zsírban megpirítom, felét kiveszem a töltelékhez. A darált húst összekeverem a tojással, a félig főtt rizzsel, a pirított vöröshagymával, a reszelt fokha...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA paprikát, hagymát és fokhagymát vágjuk kisebb darabokra és kb. 5 perc alatt pirítsuk meg forró olíva olajon. ( Csak az olaj felét használjuk fel!) Ezután öntsünk alá egy pohár v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket egy kicsit kiklopfoljuk. A lisztet egy mélyebb tálba tesszük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és elkeverjük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű