menu

Családireceptkönyv.hu

Flekken lángos


Írta:

Elk. idő: 24+0,5 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


.1 kg szeletelt tarja csont nélkül,,1 fej hagyma,1 kisebb fej fokhagyma,1 db sárga répa,ízlés szerint.só,bors,őrölt kömény,majoránna,mustár.olaj.

Elkészítés:


.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba rakom,rá karikázom a hagymát és a sárga répát, és annyi olajat adok hozzá hogy teljesen el lepje, le fedve 1 napig hideg helyen pácolom,roston vagy teflon palacsinta sütőben mind 2 oldalát pirosra süttőm,olajat nem teszek alá mert amiben pácolódót abból teszek kicsit alá ha szükséges.hagymás piros paprikás tört burgonyával és savanyúsággal tálalom.a pácléből vissza maradt olajat le szűröm és le fedve el teszem vagy fel használom másik sülteknél.sült burgonyával és savanyúsággal tálalom.

Flekken lángos

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött káposzta
Töltött káposzta

Elkészítés: A vöröshagymát zsírban megpirítom, felét kiveszem a töltelékhez. A darált húst összekeverem a tojással, a félig főtt rizzsel, a pirított vöröshagymával, a reszelt fokha...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Cigánypecsenye2
Cigánypecsenye2

A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Sertéskaraj tejfölös-paprikás szószban
Sertéskaraj tejfölös-paprikás szószban

A paprikát, hagymát és fokhagymát vágjuk kisebb darabokra és kb. 5 perc alatt pirítsuk meg forró olíva olajon. ( Csak az olaj felét használjuk fel!) Ezután öntsünk alá egy pohár v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Sajtos-tejfölös tepsis karaj
Sajtos-tejfölös tepsis karaj

A hússzeleteket egy kicsit kiklopfoljuk. A lisztet egy mélyebb tálba tesszük, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és elkeverjük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk a pa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk