menu

Családireceptkönyv.hu

Marhalábszár pörkölt vörösborral


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


olaj, v. zsír, hagyma, szinespaprika, só, bors, delikát, paprika, paradicsom, fokhagyma, vörösbor,

Elkészítés:



A hagymát megdinsztelem. teszek megszórom szinespaprikával, teszek bele 1 zöldpaprikát, 1 paradicsomot, 2 gerezd fokhagymát, és rárakom a húst. Öntök rá 1 pohár száraz vörösbort, és annyi vizet, hogy ellepje. Mikor felforr, szórok bele só, delikát, bors, és készre főzöm. (ha elpárologja a levét, öntök még vizet közben is rá.)
Főtt burgonyával tálalom.

Marhalábszár pörkölt vörösborral

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Eperkrémleves
Eperkrémleves

Az epret feltesszük kb. 1,5 l vízbe főni. Hozzáadunk egy csipet sót és a cukrot. (ha édesen szeretjük mehet kicsit több is, mint 8 evőkanál). Ha felforrt és rottyant egyet lekapcso...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyers gazpacho
Nyers gazpacho

A paradicsomokat feldaraboljuk, felét összeturmixoljuk. Belekeverjük a meghámozott, felkockázott uborka felét. Újra turmixoljuk. Belekeverjük az összepasszírozott fokhagymát. Egy...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hideg mangóleves
Hideg mangóleves

) Két mangó kell négy személynek, nem baj ha nem puhák még, de éretlen, zöld ne legyen. (Ha banánnal összerakjuk a mangót, akkor egy zacskóban 2 nap alatt sokat érik, mert a banán...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hideg Cseresznyeleves
Hideg Cseresznyeleves

A zabtejbe áztassuk be a zabpelyhet, hogy jól megpuhuljanak a pelyhek. A cseresznyét magozzuk, és mossuk meg. Tegyünk minden alapanyagot turmixgépbe, és amennyire lehet, pépesíts...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk