menu

Családireceptkönyv.hu

Sos rudacskak


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dk liszt
22 dk margarin
2 dk eleszto
2 tojas
0.5 dk cukor
so
keves tej

Elkészítés:


Az elesztot 0.5 dl langyos tejben a cukorral felfuttatjuk, lisztet, margarint, elesztot, 1 tojassargajat, sot es keves tejet, osszegyurjuk. Nem szabad lagynak lennie. Ceruzavastagra kisodorjuk, 8-10 cm-es rudakra vagjuk. Felvert egesz tojassal megkenjuk, megszorjuk soval, kozepmeleg sutoben, vilagosra sutjuk.

Sos rudacskak

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Krumplis-töpörtyűs pogácsa
Krumplis-töpörtyűs pogácsa

Elkészítése: Az élesztőt a tejben felfuttatjuk. A főtt áttört krumplival, a darált töpörtyűvel a tojássárgájával a sóval, tejföllel és a liszttel összegyúrjuk. Letakarva 50 perc...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rántott húsos torta
Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Rántott húsos torta

Elkészítési idő: 1 ó
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Leveles pogácsa
Leveles pogácsa

Az első tészta hozzávalóit összegyúrjuk,lisztezett deszkán kinyújtjuk. A második tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel,hogy rétestészta állagú legyen. Nálam 2 dl volt a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Spenótos-juhtúrós kosárka
Spenótos-juhtúrós kosárka

A vöröshagymát vágjuk fel apróra. Az olaj felét hevítsük fel, majd adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, sózzuk, adjuk hozzá a balzsam-ecetet és kezdjük el üvegesre párolni. Addig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk