Krém:
2 cs vaníliás puding
6 dl tej
1 ráma
30 dkg porcukor
barack lekvár
5 dl Hulala tejszín
csoki
babapiskóta
rum
6 tojásból piskótát sütünk.
A pudingot a tejben felfőzzük. A rámát a porcukorral kikeverjük és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A piskótát megkenjük barack lekvárral, a babapiskótát rumba áztatni és rátenni a tésztára. Erre jön a krém. A tejszínt felverjük és a tetejére kenjük. Reszelt csokival megszórjuk.
A lisztet átszitáljuk. Csipet sóval, sütőporral, vaníliás cukorral és a porcukorral elkeverjük, majd a reszelő nagylyukú fokán a vajat belereszeljük, és a tojássárgával, tejföllel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport és a kakaóport összekeverjük. A vajat krémesre keverjük a cukorral, majd beledolgozzuk a tojásokat, majd az egészet belekeverjük a kakaós lisztbe. A massza 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejszínbe morzsoljuk a sáfrányt, és 15–20 percig állni hagyjuk. A langyos, enyhén cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet elvegyítjük a sóval, a maradék porcukorral és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű