4 tojás
13 ek kristálycukor
13 ek liszt
1 cs sütőpor
1 dl tej
1 dl étolaj
mazsola
alma
Krém:
1 cs puding
ízlés szerint cukor
3-4 dl tej
20 dkg Rama
A tojást a cukorral habosra keverjük majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.
A tepsit mazsolával megszórjuk, rárakjuk a kb 1 cm-re szeletelt almát, amit fahéjas cukorba beleforgattunk. Ráöntjük a piskótaalapot. 15-20 percet sütjük.
A pudingot felfőzzük a tejben a cukorral, ha kihűlt a Ramával habosra keverjük.
A sütit kiborítjuk, az almás fele kerüljön felülre és rákenjük az elkészített krémet.
Kakaóporral vagy csokidarával díszítjük a tetejét.
A túrót, a cukrot, a tejfölt és a tojások sárgáját keverd össze, add hozzá a mazsolát is. Süsd ki a palacsintákat, amihez a receptet itt találod. Egy tűzálló tálat vajazz ki. A pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszeturmixoltjuk a hozzávalókat és 180-200°C on kb. 15-20 perc készre sütjük (fogpiszkálóval ellenőrizgetjük, egy kicsit ragadnia kell, mert akkor brownie a brownie).
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKekszet, margarint, rumot, cukrot és a lekvárt összedolgozzuk. Mikor kész kettőbe vesszük, az egyikbe a zöld színezőt a másikba a pirosat bele gyúrjuk, majd 6-6 golyót készítünk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA porcukrot, tojássárgáját, és a vizet jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és megsütjük a tésztát. A tejet, a vaníliás cukrot, a lisztet és a diót sűrű péppé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű