6 tojás
6 ek cukor
1dl olaj
6 ek schar mix c
2 ek kakaópor
Krém :
5 dl tej
2 csomag vaníliás puding
25 dkg gesztenye massza
20 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor
20 dkg margarin
Tetejére:
500 ml hulala tejszín
1 cs habfixáló
A tojást a cukorral habosra keverjük ,hozzá adjuk az olajat ,majd a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet is.Tepsit kibéleljük ,ebbe öntjük a masszát . Előmelegített sütőben 175 fok megsütjük kb 20- 25 perc.Krémhez a tejet a pudinggal sűrűre főzzük ,majd kihűtjük, a gesztenye masszát a margarinnal porcukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük,majd a kihűlt pudinghoz adjuk, géppel összekeverjük és megkenjük a piskóta tetejét . A tejszínt a vaníliás cukorral habfixálóval felverjük a gesztenye tetejére kenjük megszórjuk kakaóporral.
A tojássárgáját összekeverjük a túróval,édesítővel,citromhéjjal,vanilia aromával,sütőporra és a darált zabpehellyel. A tojásfehérjét kemény habbá verjük egy csipet sóval,majd hoz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókból piskótatésztát készítünk, közepes méretű tepsibe öntjük és 180°C-on megsütjük. A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a cukorral habosr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra keverjük a cukorral, ezalatt a mikróban felolvasztjuk az étcsokoládét a vajjal. Amikor kész, hozzáöntjük a tojásokhoz, belekeverjük a lisztet és a sütőport, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet egy kis lábosba teszem, elkezdem melegíteni, hozzáadom a zselatint és a kókuszzsírt. Folyamatos keverés közben felforralom, majd lehúzom a tűzről. Beleteszem a gesztenyemas...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű