25 dkg rizsliszt
10 dkg kukorica keményítő
3 dkg édesítő (1:5)
6 gr sütőpor
8 dkg dió (kézzel elmorzsolva)
8 dkg növényi margarin
2 db tojás
1 dl rizskrém
Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk, majd egy éjjelre hűtőbe tesszük.
Másnap fagyi adagoló kanállal (ha nincs, akkor sima kanállal) halmokat helyezünk sütőpapíros tepsire, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, a cukrot is belekavarjuk. A diót, a szódabikarbónát és a lisztet összekavarjuk, a habhoz adjuk. Sütőpapírral bélelt 35/45 cm-es tepsibe simít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk. A sárgáját, a cukrot, a sütőporral elkevert lisztet és a vizet egy műanyagtálba tesszük és egy fakanállal csomómentesre keverjük. Jó sűrű masszát kell...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180 fokra. Olvaszd föl a málnát, vágd apróra a csokit. A lisztben keverd el a sütőport és a szódabikarbónát. A tojást verd fel a cukrokkal, az olajjal és a ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 1. A vizet egy közepes fazékban feltesszük melegedni. Közben belemérjük a cukrot, a margarint és a kakaóport, és folyamatos kevergetés közben, hagyjuk egyszer felfo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű