1 bögre liszt , 1 bögre cukor , 1 bögre tej , 1 bögre dió ( mérés után daráljuk ) 1 tojás 1 ek. fagyos zsír , 1 dkg. sütőpor
A hozzávalókat keverőtálban összekeverjük . Kikent tepsiben sütjük ,ha kisült hűtjük ,majd a tepsi hosszában kétfelé vágjuk. Megtöltjük lekvárral . Ujjnyi széles szeletekre vágjuk.
A sütit vágjuk 24 kockára. A máz hozzávalóit a rum aromán kívül melegítsük addig, míg össze nem olvad minden és az eritrit teljesen fel nem oldódik. Húzzuk le a tűzről és keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés tejben feloldunk 5 ek cukrot, hozzáadjuk a 4 tojássárgáját, majd a liszttel csomómentesre keverjük. Apránként hozzáadjuk a maradék tejet és felforraljuk. Egy tálba összetö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 2 dl tejet meglangyosítjuk, beletesszük a porcukrot, és a vaníliás cukrokat. Ebbe a cukros tejbe mártogatjuk a babapiskótákat és egy üvegtál aljába sorakoztatjuk őket. A geszten...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a cukrot krémesre összekeverjük, majd egyesével hozzákeverjük a tojásokat. A liszthez hozzákeverjük a sütőport, és a tejjel együtt váltakozva adagoljuk a vajkré...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű