30 dkg liszt
25 dkg margarin
csipet só
6 evők. hideg víz
1 evőkanál ecet (10%)
Forrás: http://webcukraszda.hu/hamis-hajas-teszta-gyorsan-egyszeruen/
A hozzávalókat összegyúrjuk, és 12 órára hűtőbe tesszük becsomagolva. Pihentetés után kinyújtjuk, és tetszés szerinti formában felvágjuk, megtöltjük, és előmelegített sütőben rózsaszínűre sütjük. Ha édes tésztát készítünk belőle, akkor miután kisült, hintsük meg vaníliás porcukorral, ha sós süteményt sütünk belőle, akkor a tésztát erősebben sózzuk.
Forrás: http://webcukraszda.hu/hamis-hajas-teszta-gyorsan-egyszeruen/
Mikor minden langyosra hűlt,pogácsaszaggatóval kis köröket szúrtam ki a piskóta lapokból. Egy jénai tálba raktam egy réteg piskóta karikát vegyesen. Meglocsoltam kicsi rumaromával,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÖsszekeverés után süthető.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálba öntöm és jó alaposan kidolgozzuk, 1 cipóra osztjuk, félretesszük, hagyjuk pihenni. Elkészítjük a zsíros masszánkat, amivel a tésztánkat kenjük le, a...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűPiskótarolád készítése: A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A cukros tojássárgába beleforgatjuk a tojáshabot óvatosan,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű