0,5 kg liszt, 0,5 kg margarin, 0,5 kg túró , izlés szerit só, kevés sajt
A hozzávalókat összegyúrjuk alapossam majd hűtőbe tesszük és reggel átgyurjuk szagatjuk ( nem kötelező egy egész éjjel bet bent hagyni ) és tetejére pici reszelt ssajtot szórhatuk.majd meg sütjük.
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 ek cukorral. A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a sót, kicsit betakarjuk, majd a felfutott élesztőt, a maradék cukrot, a tojást és a...
Elkészítési idő: 2 óra 30 perc Nehézség: NehézA húsokat felkockázzuk, majd kétszer ledaráljuk, hogy jó sima masszát kapjunk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, lereszeljük, a húshoz adjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűEgy dl langyos tejben 1 evőkanál cukorral simára keverjük az élesztőt és felfuttatjuk. Közben a lisztben elkeverjük a maradék cukrot, a csipet sót és reszelt citrom héját, majd hoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókból tésztát dagasztunk, tudom hogy furcsa, de vízzel kell az élesztőt futtatni és teljesen simára, hogy egy pici gumó se legyen benne. Olyan lágynak kell lennie, mint...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű