piskóta laphoz :6 tojás, 15 dkg cukor, 15dkgl liszt ,6 kanál víz
Krém : 2cs csokipuding 8dl tej, 8 ek cukor, 20-25dkg ét csoki, 30 dkg margarin , reszelt narancshéj
6 tojássárgáját 15dkg cukorral alaposan kikeverjük. Lassan 5 kanál vizet is hozzáadunk .15 dkg lisztet a tojások habjával (amiben 1 kanál víz van) váltakozva adjuk hozzá.Kisütjük majd melegen papírral felcsavarjuk és nedves konyharuhával betakarjuk. Kisüléskor töltjük
Ezt sűrűre főzni ha kihűlt 30dkg margarint keverünk hozzá,és reszelt narancs héjat.Ezzel megkenjük a piskóta lapot feltekerjük és villával meghúzzuk ( díszítjük )
Előkészítés Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát kenjük ki vajjal, és szórjuk be darált mandulával. Elkészítés A meghámozott almákat vágjuk négyfelé, távolítsuk el a magházukat....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásból, cukorból, kakaóból gőz felett sűrű krémet főzünk, habverővel állandóan keverve. Ha kihűlt 20 dkg vajjal habosra keverjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHagyományos módon készítünk két piskótakorongot. Mivel szép vékony korongokra van szükségünk, célszerű egyesével kisütni őket. A tojásokat kettéválasztjuk és a fehérjéke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A tojásokat szétválasztjuk. ◾️A fehérjét a cukorral/édesítővel kemény habbá verjük. ◾️A habba óvatosan belekeverjük a tojássárgákat majd a lisztet is beleszitáljuk. ◾️18 cm-...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Közepes