1,-2, Fasírtnak való hús karfiol Bacon szalonna olaj vagy zsír a sütéshez
1,: Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edényt kiolajozol, belerakod a "golyókat" és sütőben megsütöd. Én lefóliáztam kb. 15-20 percre, utána pirítottam.
2,:10 percig főztem a karfiol rózsákat sós vízbe.A tenyeremre elöszőr a bacon,aztán a bekevert fasirt izlés szerint,majd a karfiol,és a fasírt.Csak ráhajtod a bacont és kész. mindegyik tetejére raktam egy pici zsírt.Persze csak ha szaftosabbra szeretnéd.Egyszerű és fincsi. Sok sikert hozzá!!! Jó étvágyat!!!!
Taie carnea in fasii mai lungi si potriveste-o de sare si piper. 2. Taie ceapa julienne. 3. Perele spala-le si taie-le in bucatele, la fel ca si ciupercile. 4. Branza feliaz-o s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karalábé leveleket forró vízben kiabárolom, majd hideg vízzel lemosom, és enyhe sós vízben áztatom fel használásig! A húst egy tálba rakom, hozzá adom a fűszereket, az olajat,...
Elkészítési idő: 30-perc Nehézség: KönnyűA májat tisztítsd meg, feltétlenül távolítsd el a hártyákat és az ereket, majd mosd meg, és csepegtesd le papírtörlőn. A tejet öntsd egy tálba, és keverd bele a zúzott fokhagymát....
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: NehézA húst felkockázzuk, a kétfajta szalonnát szintén. A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt zsíron, a felaprít vöröshagymát üvegesre...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes