karaj
sonka
sajt
tojás
liszt
zsemlemorzsa
A húst besózom, teszek rá sonkát és sajtot, majd feltekerem és összetűzöm, végül olajban kisütöm.
A sózott karajszeleteket a tepsi aljára terítjük. A sört, tejet, paradicsomlét, olajat és az ételízesítőt összekeverjük, és ráöntjük a húsokra. Fóliával letakarva, 170 fokra előmel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA páchoz egy keverőtálba öntsünk olajat, amire reszeljük rá a fokhagymákat, majd szórjuk bele a fűszerpaprikát, és a majorannát. Adjuk hozzá a mustárt, és sózzuk-borsozzuk az egés...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA páchoz mondent összekeverünk. A hússzeleteket kicsit klopfoltam, szélet bevagdostam, majd egyenként megkentem a páccal. 1 éjszakára hűtőbe került. Másnap kicsi olajon kérget s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát egyben feltesszük sós vízben főni. Kb. 15 perc alatt kész, ne essen szét, de azért puha legyen. Kivesszük, amikor kicsit kihűlt, lehúzzuk nagyon óvatosan a leveleit, a...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes