3 dkg liszt
negyed teáskanál sütőpor
1 evőkanál porcukor
1 tasak vaníliás cukor
1 evőkanál olaj
3 evőkanál tej
13-15 szem áfonya
Az áfonyán kívül minden alapanyagot egy tálba teszünk és összekavarjuk. Ha a tészta csomómentes, belekeverjük az áfonyát is. A tésztát elosztjuk két kiolajozott bögrében és a mikrosütő legmagasabb fokozatán sütjük 2 percig. Villával ellenőrizzük, hogy átsült. Más bogyós gyümölcsökkel is elkészíthetjük,csak figyeljünk az arányokra.
A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 175 fokra (gázsütő 4-es fokozat), és sütőpapírt fektetünk 2 db 30x40 cm-es tepsibe. 2. A tejcsokoládét apróra törjük, gőz fölött simára olvasztjuk, félr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA Tante Fanny friss mézeskalács tésztát 10 perccel a felhasználás előtt vegye ki a hűtőből. A töltelékhez a kandírozott narancshéjat, cukrozott citromhéjat, és a kis kockákra vágo...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűAz almát és a banánt felkarikázom. Kivajazott jénaiba egymásra teszem. Meglocsolom mézzel és rászórom a fahéjport. Tetejére reszelt mandulát teszek, és addig sütöm (előmelegített s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű