1 kg sertésköröm feldarabolva
2 db nagyobb vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
3 db paprika
paradicsompüré
1 kg krumpli
só, bors, majoránna, pirospaprika
olaj
A kuktában kevés olajon megdinsztelem a hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot, majd rászórom a pirospaprikát, rádobom a megtisztított körmöket, hozzáadom a fűszereket és felöntöm vízzel,. lezárom a kuktát és puhára főzöm. Amikor már lefőtt a csontról, akkor hozzádobom a kockára vágott krumplit és készre főzöm.
A sárgarépát zöldségspirálozóval vékonyra csíkozzuk vagy hosszában félbevágva hajszálvékonyra reszeljük. A zöldborsót a vaj felén néhány perc alatt roppanósra dinszteljük, sózzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat hosszában kettévágjuk. 2. A sárgákat összetörjük villával, elkeverjük a löncshússal és a gulyás krémmel. 3. Visszatöltjük a tojás fehérjébe, rászórjuk a resz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy nem túl mély lábosban vizet forralunk. Közben egy (grill) serpenyőt közepesen magas lángon hevítünk. Meglocsoljuk a kenyerek egyik oldalát ½ - ½ evőkanál olajjal, és a...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Közepes