menu

Családireceptkönyv.hu

Fasírt bejgli 2


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


~ 60dkg darált sertéshúst,
1 fej vöröshagymát kockázva,
1 cs.tk fokhagymakrémemet (saját),
2cs.tk sót,
4 rózsa brokkolit aprítva.
1 tk paprikakrémet (saját),
borst,
2 tojást és
2ek darált lenmagot összekevertem.

Elkészítés:


Két folpack között “kinyújtottam” és ráreszeltem 3 főtt tojást (a folpackra szórtam egy kis őrölt garit). Feltekertem ; lapos, zsírozott jénaiba tettem ; tetejét megkentem zsírral és beraktam a sütőbe. Sült ~160C körül 1 órát és még 20’- 220C-on.
Fini volt tökfőzelékkel is meg szendvicsnek is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Variációk:
Főtt brokkoli-sajt-petrezselyemzöld
KOLBÁSZTÖLTELÉKKEL

https://www.facebook.com/groups/585108521605025/search/?query=brokkoli

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Oldalas - Fokhagymás oldalas burgonyaágyon
Oldalas - Fokhagymás oldalas burgonyaágyon

1. A húst megmossuk, majd felszeleteljük. 2. A zúzott fokhagymát belekeverjük az olívaolajba, a sóval és borssal együtt. Ezzel átkenjük az oldalast. 3. A meghámozott és fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar CSÜLÖK - AHOGY A VÁSÁROKBAN KÉSZÍTIK
CSÜLÖK - AHOGY A VÁSÁROKBAN KÉSZÍTIK

A csülköt megtisztítjuk, kicsontozzuk és bőrével együtt nagyobb darabokra vágjuk. (Lehetőleg minden darabba jusson bőr is, hús is.) Egy magas falú tepsit vagy tűzálló tálat kibé...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TEJFÖLÖS (GOMBÁS) SZELET
TEJFÖLÖS (GOMBÁS) SZELET

A karajt felszeleteljük, majd kiklopfoljuk.Mind két oldalukat megsózzuk. A lisztben elkeverjük a borsot és a pirospaprikát, majd megforgatjuk benne a hússzeleteket.Kevés olajon el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Fasírozott
Fasírozott

A hozzávalókat összegyúrjuk, és egy órát pihentetjük, hogy a lenmagpehely megdagadjon. Kóstoljuk meg, és ha szükséges még ízesítsünk utána. Zsírban való kisütés előtt formázzunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk