menu

Családireceptkönyv.hu

BŐSÉG-TÁL


Írta:

Adag: 8 személyre:
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2kg krumpli

1 kg hagyma

25 dkg bacon szeletelt

2 kg sertés tarja

só, bors

0,5kg rízs

1 konzervkukorica

1 kg savanyúkáposzta

2 kg sertéscomb

15dkg füstölt kolbász

őrölt paprika

1 db tejföl

Elkészítés:


Megsütjük a szűzpecsenyét (sütőben),a töltelék,disznóvágáskor kerül bele kolbászhús .Ha kihűlt felszeljük



A krumplit hagymát bacont egy tepsibe tesszük a tarját befűszerezzük és a hagymás baconos krumplihoz adjuk megsózzuk olajat öntünk rá,csak egy kávéspohárral és megsütjük a sütőben

A rízst megpiritjuk,majd megfőzzük ,én a konzervkukoricát is a rízzsel kicsit főzöm.



Karácsonyi káposzta:sertéscombból pörköltet főzök sűrű,de nem túl sok lével.Veszek egy hőálló tálat vagy tepsit. Elkezdem rétegezni egy réteg savanyúkáposzta egy réteg pörkölt és a füstölt kolbászból pár karika....A végén káposzátval betakarom és tejföllel megkenem.Meg sütöm a sütőben.



Mindenből teszek a tányérra.Laktató!

BŐSÉG-TÁL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Milánói sertésborda
Milánói sertésborda

Megpirítjuk a kockára vágott szalonnát, hozzáadjuk az apró­ra vágott vöröshagymát, zúzott fokhagymát, lepirítjuk a szeletelt gombával, paradicsompürével, majd hozzáadjuk a cs...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
 Jelenleg itt vagy: Főoldal > Főzelék receptek > Zöl
Jelenleg itt vagy: Főoldal > Főzelék receptek > Zöl

A karalábékat megpucolom, majd, kb. 1 cm-es kockákra vágom, a sárgarépát felkarikázom. Felaprítom a hagymát, egy nagyobb lábosban a hagymát a karalábét, sárgarépát kicsit megdinszt...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Baconben sült szűzpecsenye
Baconben sült szűzpecsenye

A sütőt max. hőfokra előmelegítjük. A húst a fehér hártyáktól megszabadítjuk. A húst megsózzuk, borssal bedörzsöljük. A baconnel körben bevonjuk, hogy a hús...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
HENTES TOKÁNY
HENTES TOKÁNY

A hagymát apróra, a húst, a szalonnát, a sonkát, a csemege uborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük. Rátesszük a húst, sózzuk,...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk