menu

Családireceptkönyv.hu

KURUC-PECSENYE


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 szelet sertéskaraj
» só
» bors
» 4 szelet füstölt tarja
» 4-5 evőkanál liszt
» 1 evőkanál fűszerpaprika
» kevés mustár
» olaj a sütéshez
» fogvájók a tűzéshez

Elkészítés:



A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússzelettel, és összetűzzük a fogfájókkal.
A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával és megforgatjuk benne a húsokat. Forró zsiradékban pirosra sütjük őket.
Fűszeres sült burgonyahasábokkal tálaljuk.

KURUC-PECSENYE

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Csikós tokány 2 - OK
Comb - Csikós tokány 2 - OK

1. A szalonnát csíkokra metéljük, és az olajban kisütjük. 2. A fölaprított hagymát meg a ceruzányi csíkokra metélt húst hozzáadjuk. 3. Kevergetve néhány percig tovább pirít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
RÁNTOTT SERTÉSLÁB
RÁNTOTT SERTÉSLÁB

A sertéslábat megtisztítom. A hosszában félbevágott sertés lábakat sós, fokhagymás vízben nagyon puhára főzöm, (3-4 óra) majd a vízből kiemelve kicsontozom. Alufóliába és enyhén ol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes gombás sült
Avatar Kis Franciska Kedvelnék
Tejszínes gombás sült

A felszeletelt sertéshúst megsózzuk, megborsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük és diónyi, apróra vágott vöröshagymát szórunk rá, majd megolajozott vagy vajazott alufóliába csomagolju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Burgonyás húsos fasírt
Burgonyás húsos fasírt

A burgonyát lereszeljük és kinyomkodjuk a levét. A gombát leszűrjük és a paprikával együtt apróra vágjuk. Minden hozzávalót egy tálba teszünk és jól összegyúrjuk. Ha túl lágy a mas...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk