Hozzávalók:
50 dkg sertésmáj
olaj
2 fej vöröshagyma
őrölt bors
pirospaprika
majoranna
só
A sertésmájat megmosom, papírtörlővel leszárítom és ujjnyi csíkokra vágom. A hagymát félkarikákra vágom, kevés olajon dinsztelni kezdem. a folyamat meggyorsítható és tökéletesíthető, ha a hagymára kevés sót szórunk, amitől a hagyma nedvességet enged, és jobban megpárolódik. Ha készen van, ráteszem a májat, alaposan átforgatom a forró hagymás olajban. Megszórom szárított majoránnával, őrölt borssal, és kevés fűszerpaprikával. Csak annyi vizet öntök rá, hogy a paprika ne égjen meg. Pár perc és már el is lehet zárni alatta a gázt. Sózom, majd krumplival és savanyúsággal tálalom.
1. A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. 2. A főtt tojásokat villával összetörjük, a reszelt sajttal összekeverjük és sóval, borssal meg finomra vágott petrezs...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A húshoz hozzáadjuk a félig megpárolt rizst, a megpirított füstölt szalonna és hagyma felét és a zúzott fokhagymát. 2. Pirospaprikával, köménymaggal, borssal, sóval ízesítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA klasszikus vadas elkészítéséhez a hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat egy kevés olajon elősütjük, és kiszedjük. A visszamaradt olajon megpároljuk a felkariká...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. 2. A hagymát vékonyan felkarikázzuk. 3. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (légkeveréssel). 4. Pár kanálnyi ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz