2 nagy csomag Albert keksz,
15 dkg cukor,
25 dkg margarin,
5 evőkanál liszt,
3 evőkanál kakaó,
1/2 l tej
A tejben felfőzzük a cukrot, a lisztet a kakaót, majd belekeverjük a margarint.
A krémmel a kekszet megtöltjük,tetejét bevonjuk csokimázzal , majd állni hagyjuk egy éjszaka.
Másnap ferdén vágjuk, mint a méteres süteményt.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük. A mascarponét a porcukorral és a vaníliakivonattal kikeverjük. A túrót szitán áttörjük, és elvegyítjük a tejjel. A zselatinlapokat 5 percr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a langyos, cukrozott tejbe morzsoljuk, és hagyjuk felfutni. Közben egy tálban a lisztet, a puha margarint és a tojássárgát elmorzsoljuk. Ha az élesztő felfutott, hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt az édesítőszer tablettákkal, langyos tejjel felfuttatjuk. (A tablettával könnyű tésztát kapunk majd!) A lisztet cukorral, tojással, vajjal, a felfuttatott élesztővel,...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA tojásokat kettéválasztjuk. A sárgájához teszem a zabot, a kókuszlisztet, az útifű maghéjat, az édesítőt, vaníliát, a joghurtot, a kókusztejszínt, és jól elkeverem. Végül a túró é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű