10dkg ráma, 15dkg barna cukor, de én a sima kristály cukrot tettem bele, 20dkg liszt, késhegynyi sütőpor, késhegynyi szódabikarbóna, csipet só, 2 evőkanál kakaópor, 1 egész tojás, 3-4 evőkanál tej, 1 tábla csoki.
Elkészítése: A rámát megolvasztani belekeverni a cukrot. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, a szódabikarbónát, a csipet sót, a kakaóport és elkeverjük. A lisztes keveréket hozzáadjuk a rámás cukros masszához, hozzáadjuk az egész tojást, és 3-4 evőkanál tejet, alaposan elkeverjük. Sűrű, de fakanállal keverhető masszát kell hogy kapjunk. Végül beleszórjuk a kis kockára vágott csokit, és összekeverjük. Kanál segítségével kis halmokat teszünk a sütőpapírral fedett tepsi hátára. 170 fokon 12-15 perc alatt megsülnek, és a tepsin hagyjuk kihűlni, majd jól zárható dobozba rakjuk.
Elkészítés Citromfacsarót megfordítunk, az alját kibéleljük folpakkal, belerakjuk előbb a fehér, majd a barna masszát, jól belenyomjuk, hogy felvegye a facsaró formáját és a fol...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÖsszekever, 3 perc mikró 750 watt.utàna még kb fél percig nem szabad kinyitni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A tojás sárgáját a porcukorral, a vízzel habosra keverünk, majd hozzá adjuk a lisztet, sütőport és a habbá vert fehérjét. Két felé osztjuk a masszát, az egyikbe bele tessz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElőször a krémet készítjük el, hogy jól lehűljön és megdermedjen. A pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd belekeverjük a kókuszreszeléket és beletördeljük a fehércso...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű