2 dl tejszínt felvertem de csak annyira hogy ne legyen folyós. ..adtam hozzá fél dl mentaszirupot. ..a sárgabarack most a tegnapi lekvár főzés maradt ki...de amúgy meg bármilyen leturmixolt gyümölcs jó...Tehát hozzá a gyümölcs...még vertem egy kicsit..aztán ment a fagyóba...15 percenként megkevertem. ..4 alkalommal...és ké
Almanudli. Az almát meghamozom, vajon kicsit megparolom, megszorom fahéjjal. A végén pirított morzsaba forgatom és leszorom porcukorral. Nagyon finom, különleges izvilag.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kis lábosban felforraljuk a tejet a vízzel. Amikor forr, beleszórjuk a zabpelyhet, és folytonos keverés mellett kása állagúr főzzük. Reggeliző tálakba adagoljuk a kását. Apr...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA szikkadt kifliket felkarikázzuk. A tejet és a habtejszínt egy nagyobb edényben meglangyosítjuk, hozzáadjuk a cukorral és vaníliáscukorral kikevert tojásokat, a csipet sót és hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. Egy tésztaszűrőt kibélelek csak erre használatos, lehetőleg lenvászon konyharuhával, vagy laza szövésű pamutvászon, muszlin darabbal. 2. Beleborítom a tejfölt. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű