pizzatestzahoz: 500 gr liszt, 3 dl langyos viz, 25 gr eleszto, 1 kk so, 1 kk cukor, 3 ek oivaolaj. Simara dagasztjuk, kelesztjuk, mikor megkelt 4 -be osztjuk, minden darabot kinyujtunk, teszuk ra paradicsomszosz,( nem kethcupot es nem suritett paradicsomot, metr az nem valo pizzara ) Tovabba teszunk ra amit szeretunk, en most friss gombat sonkat par szelet paprikat olajbogyot es 2 fele sajtot tettem. rahajtjuk a masik felet, az szeleit egymasra hajtogatjuk, hogy ne csoorgjon ki belole a szosz es a sajt. A tetejet 2 helyen megvagjuk, hogy a goz tudjon tavozni belole. Megkenjuk paradicsomszoszos olivaolajjal (nem muszaj) es 220c sutoben megsutjuk. A paradicsomszoszba tettem friss oreganot. Jo etvagyat!
A bodzafejeket leöblítjük, citromot megmossuk. Citromot belefaacsarjuk az 5 l vízbe, majd felkarikázzuk. 3 óra múlva kivesszük a citromhéjakat az italból.
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA tejet langyosítsd fel keverj hozzá csipetnyi cukrot és morzsold bele az élesztőt.A liszthez add hozzá a többi cukrot,a csipetnyi sót,a mézet,a megolvasztott vajat és a tojást.Vég...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Közepes