-25 dkg liszt
-25 dkg cukor
-5 tojás
-1 sütőpor
-1 vcukor
-1 dl olaj
-1 dl tej
-pudingpor (2 zacskó)
Tojásokat szétválasztjuk fehérjéből kemény habot verünk
Sárgák+ cukor+olaj = habosra kikeverni
Kis adagokban hozzáadjuk a sütőporos lisztet kevergetjük, ha túl sűrű akkor öntünk tejet is.
Óvatosan hozzákeverjük a fehérjehabot.
A pudingokat elkészítjük és a tésztára kanalazzuk.
Én mindig túl kevés pudingot teszek rá, mert a tészta mellett soknak tűnik, de mikor feljön a tészta eltűnik. Érdemes mindenhova két kanállal rakni egy foltra akkor lesz elegendő.
Még a süti készítése előtt áztasd be a mazsolát egy kiskanál házi rum aromába és hagyd állni pár órán keresztül. Daráld le a diót és öntsd bele egy nagyobb keverőedénybe. Vízgőz f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra előmelegítjük. A muffinpapírokat beletesszük a 12 lyukú sütőforma mélyedéseibe. Egy keverőtálba beleszitáljuk a lisztet, a kakaóport és a sütőport, majd fokozatos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két lapba kisütjük. A piskótát elkészitjük és kihútjük. A krémhez a hideg tejben elkeverjük a lisztet,felfőzzük és kihűtjük.Miközben hül,habo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral jól kikeverjük, majd összedolgozzuk a száraz alapanyagokkal. A tejet lassan öntjük hozzá, így egy krémes tésztát kapunk. A tészta felét kivajazott sütőformáb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű