0,5 kg gomba fejek (csiperke) 2 darab sárgarépa
0,5 dkg burgonya 1 darab paradicsom vagy paprika
1 kis fej vöröshagyma
3 ek olaj
só bors izlés szerint
4 kis petrezselyem lapi
Az olajon megpároljuk a nagyon apróra vágott hagymát , majd rádobjuk a gombát mikor ezek meg vannak rá tesszük a paradicsomot és a sárgarépát amit kockára vágtam fel , s haggyuk picit azt is párolni . Miután hagytuk kicsit felöntjük vizzel , haggyuk picit , sózzuk és borsozzuk izlés szerint . Mikor már meg van puhulva benne a zöldség akkor bele teszem a petrezselyem lapit amit apróra vágunk fel . s haggyuk jol főjenek meg . Mikor meg van főve , meleg tálalva tejfőlel tálalom .
Jó étvágyat.
trükkök én só helyett vegetát és leves kockát használok leveskockábol mind 2 fajtából szoktam tenni : csirkés és zöldségest használok .
1. A húst szeletekre vágjuk, kiverjük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és forró zsírban kisütjük. 2. Mindig egy kis vizet adva hozzá, puhára pároljuk. 3. Amikor félig k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vöröshagymát és a fokhagymát aprítom, a porét és a chilit karikázom, az újhagymát hosszában 2 cm-es darabokra, a gombákat, petrezselymet nagyobb darabokra vágom. A tésztát sós...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A hagymát és a kápiát apróra vágjuk és az olajon elődinszteljük. A megtisztított gombát a szárával együtt szeleteljük, a hagymához adjuk, fűszerezzük és a saját levében roppanós...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű