menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött tojás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10-13 tojás, 3 kis marék morzsa, 2 tk mustár, 7-8 dkg vaj, bors, só

Öntet: 2,5-3 dl majonéz, 1 nagy pohár tejföl, bors, só, 5 ml folyékony édesítőszer, pár csepp citromlé, 2 kk mustár, 2 ek fehérbor (elhagyható)

Elkészítés:


A tojásokat megfőzzük, a sárgákat külön tálba tesszük. A morzsát tejben megáztatjuk és a tojássárgákhoz keverjük. Majd hozzákeverjük a mustárt, vajat, sót, borsot és a kapott masszát a fehérjékbe töltjük. Egy tálba rakjuk, majd leöntjük az öntettel.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Aszalás előnyei és házi praktikái
Aszalás előnyei és házi praktikái

Aszalás közben többször forgassuk meg a szárítandó terményt. Előfordulhat, hogy az időjárás miatt először napon, majd a sütőben végezzük a szikkasztást. Vannak, akik kifejezetten...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres
 Mennyit együnk reggelire?
Mennyit együnk reggelire?

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Totu, avagy a paleo túró
Totu, avagy a paleo túró

Felforralunk egy nagyobb lábasban vizet. Beleöntünk citromlevet vagy a citromsavat. Megteszi ehhez a bolti legolcsóbb verzió is. Megközelítőleg két liter vízhez 2-3 dl citromlé el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Gyümölcs eltevése gőzölés nélkül – Többször kibontha
Gyümölcs eltevése gőzölés nélkül – Többször kibontha

Kell még az elkészítéshez egy teljesen hibátlan zománcozott edény és tiszta befőttesüveg. A befőttesüveget forró mosószeres vízben jól átmosom, alaposan kiöblítem, de nem törlöm ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk