3 tojas
150g alacsony zsirtartalmu natur joghurt
Edesito
1 teaskanal narancsesszencia
4 evokanal kukoricaliszt
Pici olaj kikenni a format
( en sutopapirt teszek a formaba, azt kicsit megolajozom, es kitorlom papirtorlovel)
Keverd ossze a tojasokat a joghurttal, add hozza az edesitot, narancskivonatot es a kukoricalisztet. Ontsd bele a formaba es 180 fokon 45 percig susd.
Ez a mennyiség egy 23 cm-es, csatos tortaformához elegendő.,K kb. 16 szelet sajttorta lesz belőle. Melegítsd be a sütőt 150 fokra, vajazd ki a 23 cm-es tortaformát, és bélelj ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tortaforma aljába sütőpapírt vágtam, nem kell széle legyen, elég, ha az alját befedi. A mandulát és a nyírfacukrot késes aprítóban finomra daráltam. Keverőtálba öntöttem, hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: A répatortához a lisztet egy nagy tálba mérjük. Elkeverjük a fűszerekkel (fahéj, gyömbér, narancshéj), a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval. Egy másik tálban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzt piskóta szerűen összekeverni és kifóliázott aljú tortaformába önteni. Piskóta szerűen sütjük 180 fokon kb.30-35 percig. A formában hagyjuk kihűlni. 3 lapba vágjuk és megtölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz