2 tojás
1 kis fej hagyma
házi száraz kolbász
1 kanál zsír
só
bors
őrölt kömény
A tojásokat egy villával felverjük, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk az őrölt köménnyel.
Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, rádobjuk az apróra vágott hagymát, üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a darabolt házi kolbászt is és kissé megsütjük.
Ha a kolbász szépen kezd pirulni, ráöntjük a felvert tojást és tetszés szerinti keménységűre sütjük.
http://paleolitwebshop.hu/paleo-receptek-kepekkel/user-item/514-palanett/41-foetelek/91-kolbaszos-rantotta-fott-edesburgonyaval-paleo-palanett.html
Most lehet, hogy meg fogsz lepődni, de az elkészítése nem több 5 percnél, ez is csak a vajak felolvadásának az időtartama. Szóval vízgőz fölött olvaszd fel a shea és a kakaóvaja...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplit melegen összetörjük az olajjal. Mikor kihűlt, hozzáadjuk a tojás, búzadarát, sót, lisztet. Összegyúrjuk, formázzuk, sós vízben kifőzzük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűShare on facebook Share on pinterest Share on email Húsvéti langalló vagy kenyérlángos Hozzávalók 1 nagy vagy 2 kisebb adaghoz 40 dkg kenyérliszt 2 dkg friss élesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAddig felezzük a tököt, amíg megfelelő méretű lesz. Alufóliával bélelt tepsire tesszük és kevés vizet öntünk alá. A tetejét megkenjük mézzel és/vagy megszórjuk cukorral. 200 fokos...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű