csirkeaprólék: csirkehát, szárnyak, nyak, farhát, lábak
1 fej vöröshagyma
3-4 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 db karalábé
1 csokor petrezselyem
őrölt pirospaprika
zsír
só
A hagymát nagyon apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadunk egy kevés pirospaprikát. Vigyázzunk, nehogy megégjen a paprika majd beletesszük a húsokat, átforgatjuk, felengedjük vízzel végül bezöldségezzük. Ízlés szerint sózzuk és készre főzzük a levest. Tejfölt teszünk hozzá.
1. Az apróra vágott hagymát egy 3 literes edényben kevés olajon világosra pirítjuk. 2. Hozzáadjuk a felkockázott húst, majd fehéredésig pároljuk. 3. A felkarikázott répákat,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyűelkészítés A csirkemellet alaposan megmossuk, majd apró kockákra vágjuk, és félretesszük. A vöröshagymát, fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A zsírt megolvaszt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElso lepesben meg pucoljuk a zoldsegeket ,majd a zoldbabot a kolbaszt karikara vagjuk , Mindent a fazekba rakunk a fuszerekkel eggyut vizet ontunk ra boven amennyi levest szer...
Elkészítési idő: 1,5 ora Nehézség: Könnyű1A zöldségeket megpucoljuk, tetszőlegesen feldaraboljuk, megmossuk. Lebbencsleves recept 2A tésztát, ha szükséges eltördeljük, majd az olajon megpirítjuk. Vigyázzunk, mert könnye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű