1kg liszt (fele Szafi fitt nyújtható liszt, fele Glutenix Alfamix)
25g Dia Wellnes 1:4
100g margarin
1/2 l tej
40g élesztő
2 sárgája
lekenéshez 1 egész tojás
édesítő és fahéj
Az élesztőt felfuttatjuk, majd mindent összekeverünk és fél órát meleg helyen kelesztjük.
Ezután nyújtjuk, megkenjük olvasztott vajjal, megszórjuk fahéjjal és feltekerjük.
Daraboljuk és 180 fokon megsütjük.
A tojásokat az édesítőkkel, mézzel, sóval tejföl sűrűségűre felverjük, majd apránként beleszitáljuk a lisztet. A tésztát egyenletesen eloszlatjuk egy 20*20 cm.-es,szilikon formába...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra, és sütőpapírral kibélelünk egy 30×40 centis lapos tepsit. 2. A lisztet, a szódabikarbónát és a sót összevegyítjük egy tálban. 3. A vajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral habosra keverjük elektromos habverővel 10 perc alatt. A pudingport, a lisztet, kakaóport, sütőport elkeverjük, és a cukros tojásba forgatjuk. 180 fokra mele...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KözepesA sütő előmelegítjük 200 fokra, kivajazunk egy 24 cm-es formát. A csersznyét lecsöpögtetjük, beleszórjuk a formába és meglocsoljuk a pálinkával. Utána az összes hozzávalót összeke...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű