menu

Családireceptkönyv.hu

83.Hólabda


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 - 40 dkg cukor
8 ek forró víz
8 tojás
25 dkg liszt
1 sütőpor
1 ek kakaó
1 ek darált dió

krém:
1/2 l tej
5 ek liszt
25 dkg margarin
10 - 25 dkg cukor
1/2 dl rum

forgatás:
kókuszreszelék

máz:10 dkg csoki
1 tk margarin

Elkészítés:


A piskóta hozzávalóit felezni ,egyhez a kakaót,másikhoz a diót adni és megsütni. 180 fok 15 - 20 perc. 20 x 36 cm tepsi.
Krém:tej, liszt főzni ,hűteni. Cukor,vaj kikeverni. A kettőt össze keverni.
A tésztából 4 cm köröket szaggatni. Egy kakaós rá krém,rá diós,kókuszba forgatni,tetejére csokimáz.
A leeső részekhez kis lekvár és golyókat formálni,kókuszba forgatni.

 83.Hólabda

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tökéletes palacsinta
Tökéletes palacsinta

Az alapanyagok alapos összekeverése után süthető is. Nekem ez a tökéletes recept. Nem ragad és nagyon finom. Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Datolyagolyók
Datolyagolyók

A kimagozott datolyát nagyon apróra vágjuk, a mogyorót ledaráljuk, a csokoládét lereszeljük. A tojásfehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk. A hozzávalókból jól gyúrható...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Sárgarépatorta
Sárgarépatorta

4 tojásos-4 kanál mandulalisztes piskóta az alap csak jön bele 20 dkg reszelt répa. 5 részre osztottam és lekentem a kecskekrémsajt + kevés tejszínből készült krémmel. A tetejére...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Gabriella
Reszelt Túrús
Reszelt Túrús

A tésztához valókat összegyúrjuk Két cipóba vesszük Kicsit lehűtjük Az egyik cipót lereszeljük a tepsi aljába, rá a töltelék, amit szintén csak összekeverünk, ráreszeljük a mási...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk