menu

Családireceptkönyv.hu

255.Gesztenyés krémes sütés nélkül


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


A tésztához
25 dkg kekszmorzsa
50 dkg gesztenyemassza
10 ml rumaroma (ízlés szerint)
5 dkg margarin

A krémhez
1 tasak vaníliás pudingpor
4 dl tej
20 dkg margarin
10 dkg cukor
500 ml habtejszín
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló

Elkészítés:


A pudingot elkészítjük,majd hűtjük. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a pudingot.
A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.
Rásimítjuk a pudingos krémet,majd a habbá vert tejszínt.
Reszelt csokival vagy kakaóval megszórva tálalhatjuk.
Tepsi mérete: 25 x 35

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Narancskrémes kocka
Narancskrémes kocka

2-3 evőkanál barack vagy narancslekvár Az egész tojásokat a cukorral, a narancs reszelt héjával, elektromos habverővel habosra keverjük. Ezután összekeverjük a lisztet, pudingpor...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Hatlapos
Hatlapos

1. A tésztához a lisztet összekeverjük a szódabikarbónával és a porcukorral, elmorzsoljuk benne a vajat és a zsírt, hozzáadjuk a tojást, végül annyi tejet, hogy egy könnyen kezelhe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brüsszeli Belga gofri
Brüsszeli Belga gofri

A tejet langyosítsd meg, add hozzá a cukrot, és tedd bele az élesztőt. Futtasd fel, azaz várd meg, amíg a térfogata a többszörösére nő, a teteje pedig habos lesz. Addig a tojást, a...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
Emeletes élvezet
Emeletes élvezet

A darált kekszet összegyúrjuk a porcukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel, de csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes méretű tepsibe (30x30 cm-es), va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk