1 csésze szentjánoskenyér por (carob),
1/2 csésze apróra vágott és előre vízben áztatott mandula,
1/2 csésze kókuszolaj,
1/2 teáskanál vanília,
2 darab szárított, előre vízben áztatott sárgabarack.
Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá válik. Ebből mennyiségből kb. 20 kisebb kockával lesz.
A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a kakaóport. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Felmelegítünk 1,5 dl vizet, és hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekevertem, golyókat formáztam belőle és kókuszolajban kisütöttem. Fahéjas eritritben megforgattam.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMindent összedolgozok majd apró golyókat formálok és bő olajban kisütöm. Konyhai papírtörlőre szedem szűrőkanállal, amikor megsült Tetejét porcukorral megszórom vagy finom málna-...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA kakaóitalt összekeverjük a rumaromával, a pudingot megfőzzük, majd kevergetve kihűtjük. Hozzáadjuk a mascarponét és a citrom reszelt héját, és alaposan összekeverjük. Egy üvegtál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű