3tojás 15 dkg liszt 15 dkg Rama fél cs. sütőpor 20-25 dkg aszalt gyümi / dió mogyoró stb/ . A tojások sárgáját a cukrot és a margarint habosra keverjük majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és az apróra vágott aszalt gyümit. Végül óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojás fehérjét is. sütőpapírral bélelt formába öntjük. 180 fokos /alsó-felső/ sütőben kb 55 percig tűzpróbáig sütjük.
A tojások sárgáját a cukrot és a margarint habosra keverjük majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és az apróra vágott aszalt gyümit. Végül óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojás fehérjét is. sütőpapírral bélelt formába öntjük. 180 fokos /alsó-felső/ sütőben kb 55 percig tűzpróbáig sütjük.
Mindegyik tölteléket nyomkodjuk bele a tésztába. Elkészítés: A krémsajtot a vajjal, cukorral habosra keverjük. Jobb ha géppel mert akkor nem olvad annyira a massza. Ezt a vaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szeletelt mandulát egy sütőpapírral fedett tepsire szórjuk, elsimítjuk, hogy mindenhol egyenletes legyen, és 180 fokos sütőben 4-5 perc alatt illatosra pirítjuk. Közben a cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.”Nedves” hozzávalók. A mézet egy lábasban az apróra darabolt vajjal, a tejföllel és a tejjel megolvasztom, ne legyen túl forró, éppen csak hogy olvadjon el benne a vaj és egynemű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a margarinnal eldolgozzuk, hozzáadjuk a cukrot, a tojás sárgákat és a szűrőn áttört nescafét. Fóliába csomagolva egy órára hűtőbe tesszük. A tésztát 5 mm vastagra kinyúj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű