menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos-fokhagymás parmezán perec


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


pizzatészta

reszelt mozzarellasajt

3 evőkanál olvasztott vaj

3 gerezd darált fokhagyma

2 evőkanál perezselyem

reszelt parmezán

Az elkészítése pofon egyszerű, csak kövesd a videó lépéseit:

Elkészítés:


http://bzfd.it/2icFLwZ


Kb 2 cm csikokat vágunk a tésztából,reszelt sajtot szorunk rá.Két szélét ujjunkkal össze csipjük,hosszú csík lesz belőle,és perecet hajtunk.
3ek olvasztott vajba teszünk 3gerezd darált fokhagymát, 2 ek petrezselymet -- ezt össze keverjük,és a pereceket megkenjük vele.
majd a reszelt parmezánnal megszórjuk. Forró sütőbe 200C kb 20 perc alatt pirosra sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Evelin
Villámgyors vajas-mandulás szelet
Villámgyors vajas-mandulás szelet

A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A pudingport elkeverjük a tejszínnel. Az egész tojásokat 15 deka cukorral sűrű krémmé verjük, majd az olajjal, a pudingba belekevert tejszínnel, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrópötty
Túrópötty

A túrót jól áttörjük, majd hozzáadjuk a mézet, kekszmorzsát és belereszeljük a citrom héját. Összedolgozzuk. Vizes kézzel apró golyókat sodrunk és tálcára sorakoztatjuk. Legaláb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Málnaleves
Málnaleves

1. A málnaszemeket megmossuk, lecsöpögtettjük, és félretesszünk pár szebb szemet. 2. A hozzávalókat beletöltjük a turmixgépbe, és beindítjuk. 3. Fáradságot nem kímélve szűrjük le...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Eperkrémleves
Eperkrémleves

Az epret feltesszük kb. 1,5 l vízbe főni. Hozzáadunk egy csipet sót és a cukrot. (ha édesen szeretjük mehet kicsit több is, mint 8 evőkanál). Ha felforrt és rottyant egyet lekapcso...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk