50 dkg rebarbara
12 dkg rizs és kókuszliszt keveréke
1 kávéskanálnyi sütőpor
8 dkg zsír
2 tojás sárgája
2 evőkanálnyi kukoricapehely
7,5 dkg eritrit
Tetejére 2 tojás fehérje
1 csipet só
5 dkg eritrit
1 kávéskanál citromlé
A rebarbarát megtisztítjuk, feldaraboljuk
2-3 dkg eritrittel és 1 kávéskanálnyi fahéjjal ízesítjük.
A zsírt az eritrittel habosra keverjük, majd a tojás sárgákkal és utána beleadagoljuk a sütőporos liszteket. Ha esetleg túl sűrű lenne, akkor egy kis kókusztejjel lazíthatunk rajta. Közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral és a masszát elterítjük, 2 evőkanálnyi kukoricapehellyel megszórjuk és az ízesített rebarbarát rárakjuk. Előmelegített sütőben 15 - 20 percig sütjük, közben az elkészített tojáshabbal beterítjük és még 10 perre visszatoljuk a sütőbe 160 fokra.
A hab elkészítése: 2 tojásfehérjét egy csipet sóval felverjük, majd hozzáadagoljuk apránként az édesítőt és végül a citromlevet.
Kemény habot verünk belőle !
A tepsiben hagyjuk kihűlni !
Zuerst werden die Kokosdeckel hergestellt. Dafür eine hitzebeständige Schale auf einen Topf mit kochendem Wasser geben und die Eiweiße und den Puderzucker hineingeben. Dann beides...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt cukros langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet, a sütőport, a tojást, az élesztős tejet és az olajat egy tálba öntjük, kevés sót adunk hozzá és jól összegyúrjuk a tésztá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk. Hat részre osztjuk, lisztezett munkalapon egyenként kinyújtjuk és a tepsi hátoldalán előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 12-15 perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kalácsot felszeleteljük. A szilvákat kimagozzuk, nagyobb darabokra vágjuk, meglocsoljuk a citromlével, majd összekeverjük a szilvalekvárral A tojások sárgáját a vaníliás cukor...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes