2 Piskóta:
10 tojás
10 kanál cukor
2 cs. sütőpor
1 kanál kakaó
9 kanál lisz
Sárga vanília krém:
1 liter hideg tej
7 kanál cukor
1 cs. vaníliás cukor
1 cs. vaníliás pudingpor
2 tojás
csokiöntet
Mazsola
Rum
Durvára vágott dió
Tejszínhab
Süssünk két piskótát, egy simát és egy kakaósat. Ha kihűltek kockázuk fel. A mazsolát áztassuk rumaromába. Vágjuk durvára a diót. Készítsük el az önteteket. A sárga krémhez keverjük össze a pudingport a cukorral, a tojássárgájával, a vaníliás cukorral, és a ideg tejjel. Ezt a masszát felforraljuk majd sűrűre főzzük. A tojásfehérjét felverjük, kemény habbá majd hozzáadjuk a sárga krémhez és fakanállal összekeverjük.
Elkészítjük a csoki öntetet és a tejszínhabot. Egy tálba összerétegezzük és egy éjszakára hidegre teszük.
200 fok - 10 perc sütőbabbal 200 fok - 10 perc sütőbab nélkül 150 fok - 35 perc 10-15 percig pihentetni kell Elkészítés: INSTRUCTIONS SERVES 8 You will need a 28cm dee...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt melegítsd elő 180°C-ra. A vajat a cukorral keverd habosra. Add hozzá a tojást, a vizet, a vaníliát, majd forgasd bele a lisztet, a sót, a zabpelyhet, a sütőport, és végül a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a margarint. Beledolgozzuk a lisztet, a sütőport és a tejet. A tésztát kikent, lisztezett tepsibe he...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű