menu

Családireceptkönyv.hu

Karalábés, sajtos karaj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db karaj
50 dkg sertéskaraj
só, bors
olaj
20 dkg natúr krémsajt
1,5 dl főzőtejszín
1 tojás
1 csokor kapor
20 dkg trappista sajt

Elkészítés:


A karalábét megpucoljuk, cikkekre vágjuk, forrásban lévő sós vízben főzzük 5 percig.
a sertéskarajból szeleteket vágunk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét oldalát elősütjük, majd egy magas falú tepsibe tesszük. Rátesszük a forrázott karalábét is.
A krémsajtot elkeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk majd hozzáadjuk a felvert tojást és az összevágott kaprot. A karalábéra öntjük, a tetejére reszelt sajtot szórunk, 170 fokon 40 percet sül.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Bakonyi sertésborda
Bakonyi sertésborda

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A szalonnát vékony csíkokra a vöröshagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A gombát alaposan megmossuk, szeletekre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Sült csülök
Sült csülök

1. A csülköt megmossuk, megtisztítjuk, ha esetleg van rajta pecsét, akkor azt levágjuk, egy nagy fazékba tesszük, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd közepes fokozaton (nála...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Receptek
Cigánypecsenye
Cigánypecsenye

A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Sertéspörkölt vidékiesen
Sertéspörkölt vidékiesen

1,5-2 literes lábasban megolvasztjuk a zsírt, beletesszük a finomra vágott hagymát, mérsékelt tűzön, állandó keveréssel üvegesre pároljuk, megpirítani nem szabad. A lángról lehúzzu...

Elkészítési idő: 1,5-2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk