2 bögre liszt
1 bögre cukor
0,5 bögre étolaj
3 db tojás
1 csipet só
12 g sütőpor
10 g vaníliás cukor
12 g tejföl
1 üveg magozott meggy
A cukrot habosra keverjük a tojásokkal. Lassan adagolva hozzáadjuk az olajat.
A lisztet elkeverjük a sóval, sütőporral és a vaníliával. Beleforgatjuk a masszába, majd hozzáadjuk a tejfölt.
Kivajazott és lisztezett tepsibe öntjük. A tetejére rárakjuk a meggyet.
160 fokra előmelegített sütőben, tűpróbáig sütjük.
A mascarponét keverjük habosra a porcukorral, és a vaníliás cukorral. Ezután adjuk hozzá a kókuszreszeléket, majd kézzel gyúrjuk össze a masszát. (ízlés szerint több cukrot is adha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótához a tojásfehérjét félkeményre verjük. A verést továbbra is folytatva hozzáadjuk az édesítőt. Amikor a hab keménnyé válik óvatosan hozzáforgatjuk a nyílgyökérliszttel elk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mártáshoz a málnát 7 dkg cukorral lábasba tesszük, és addig főzzük, amíg a málna meg nem puhul. Ekkor kiveszünk belőle néhány, még egészben maradt gyümölcsszemet, és félretesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverni a hozzávalókat, majd 170 fokon sütni.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű