menu

Családireceptkönyv.hu

BURGONYAFASÍRT


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg burgonya
2 tojás
2 dkg vaj
3 evőkanál liszt
só, bors

Elkészítés:


A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat, a lisztet és fűszerezzük. A burgonyás masszából fasírtokat formálunk és beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd bő forró olajban kisütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Mi önmagában is meg tudunk enni belőle akár egy hatalmas adagot is, de salátával tálalva fincsi vacsi!

BURGONYAFASÍRT

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Tejszínes-gombás csirkemell
Tejszínes-gombás csirkemell

A csirkemellet felszeleteljük. A szeleteket mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon kérget sütünk nekik, majd félretesszük a húst. Ugyanabban a serpenyőben megdinszteljü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
SAJTOS TOJÁSKRÉM
SAJTOS TOJÁSKRÉM

Apróra felvágjuk a hagymát, elmorzsoljuk a sajtot, villával összetörjük a főtt tojás sárgáját, és hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott tojásfehérjét + a vágott petrezselyemzölde...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Füstölt sajtos cukkinigolyó
Füstölt sajtos cukkinigolyó

A levet eresztett cukkinit kicsavarjuk. Hozzáadjuk a tojást, a reszelt sajtot, a borsot, az apróra reszelt fokhagymát és 1 evőkanál zsemlemorzsát, hogy jól összeálljon. Alaposan...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
29. Kovász / Mike Zakowski
29. Kovász / Mike Zakowski

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk