4 tojás
4 ek. Sz.szegény kakaó por
4 ek. Meleg víz
Ízlés szerint édesítő
Fehérjét külön felverem, a sárgáját habosra keverem az édesítővel, majd mehet bele a kakaó és a víz.
Ha kisült melegen feltekertem, hagytam kihűlni.
Töltelék
100g zs.szegeny túró
100g mascarpone
60 g natúr joghurt
Fehérjét külön felverem, a sárgáját habosra keverem az édesítővel, majd mehet bele a kakaó és a víz.
Ha kisült melegen feltekertem, hagytam kihűlni.
Először a száraz anyagokat (zabpehely, édesítőszerek, szódabikarbóna, citromhéj) egy tálba tesszük. Egy másik tálban összekeverjük a túrót a tojással és a joghurttal, majd hozzáke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkeverjük össze a zablisztet a zabpehellyel, 50 g cukornak megfelelő édesítőszerrel és a fahéjjal, majd tegyünk hozzá egy csipet sót, hogy jobban kihozza a hozzávalók ízét. Olvasszu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát reszeld le kisebb lyukú reszelőn, és szórd meg fahéjjal. Egy tálban vegyítsd a száraz hozzávalókat, tehát a zablisztet, a sütőport és a sót. Egy másik edényben jól keverd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyosabb tejben 5 10-percig áztatjuk a zabpelyhet, majd aprítógépben vagy botmixerrel pépesítjük. Ezután beletesszük a többi hozzávalót is. a palacsintasütőt vékonyan kiolajozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű