menu

Családireceptkönyv.hu

Krumplileves


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 4-5 db krumpli
- só
- pirospaprika
- babérlevél
- olaj
- liszt

Elkészítés:


Világos rántást készítek, meghintem pirospaprikával és felengedem vízzel. Fűszerezem és beleteszem a felkockázott krumplit. Puhára főzöm. Tejföllel tálalom.

Jó étvágyat!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Halászlé
Halászlé

A fejét, farkát, uszonyát levágom és a 3 liter vízbe teszem főni, alaplének. A fejéből kivágom előtte a kopoltyút és a bütyköt (középen van, fehér). Beleteszem a dinsztelt hagy...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Ani
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves

A csirkemelleket, és a répákat, zellert felkockázzuk. A vajat felolvasztjuk egy lábasban, és a zöldségeket megpirítjuk rajta. Vöröshagymát aprítunk. A hagymát rádobjuk, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Bableves csülökkel Odzsi konyhájából
Bableves csülökkel Odzsi konyhájából

Előző este beáztatjuk hideg vízbe a megtisztított füstölt (házi !) csülköt, és külön tálba az átválogatott száraz babot. Másnap reggel feltesszük főni a kettévágott csülköt a vörö...

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Magyar halászlé
Magyar halászlé

A pontyot megtisztítjuk (pikkelyeit lekaparjuk), megmossuk, fejét, farkát, uszonyait levágjuk. A halhúst sűrűn beirdaljuk, kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, hidegre te...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk