2 nagy csomag Albert keksz
Krémhez:
3 dl tej, 4 ek. liszt, 2 ek. kakaó, vaníliás cukor, 15 dk porcukor, 2 dl kávé, 1 cs. margarin.
A csokoládét a vajjal együtt vízgőz fölött megolvasszuk és belekeverjük a habtejszínt (nem kell felverni). Ezzel megkenjük a babapiskótákat és egy tortaformába lerakunk egy sort. K...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk és kibélelünk vele 2 őzgerincformát. Krém: 4 tojássárgáját 25 dkg porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral kikeverünk. Hozzáadunk 10 dk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKézi mixerrel vagy robotgéppel a túrót és a porcukrot krémesre keverem, fokozatosan adom hozzá a tejet, majd az olajat. Ezután már kézzel dolgozom bele a sütőporral és pici sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megsült piskótát meglocsoljuk rumaromával, rákenjük a krémet. Tetejére csoki mázat teszünk
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű